0

produs(e) -

Noutăţi Noutăţi Hot

Politica de retur/anulare

Politica de retur/anulare:

 

Dacă nu sunteți 100% mulțumit de cumpărăturile dumneavoastră efectuate prin Greyder.ro, puteți schimba produsul sau puteți solicita înapoierea valorii. În termen de 15 zile de la livrarea produsului puteţi să returnaţi gratuit produsul. Pentru a beneficia de aceste servicii, condiţia constă în neutilizarea produsului. Produsele care nu îndeplinesc aceste condiții nu pot fi returnate.

        Dacă nu sunteţi multumiţi de produs prin Greyder.ro puteţi să îl returnaţi cu uşurinţă. Completând formularul de returnare şi partea de jos a chitanței şi puteți trimite gratuit produsul dumneavoastră prin FAN Courier Express SRL Curierat în maximum (15 zile) la adresa :Strada liviu rebreanu nr 4 parter spatiu g024 sector 3 bucuresti. Fără a plăti nici un fel de taxe puteţi solicita ridicarea produsului returnat direct de la domiciliu. Acest serviciu este disponibil numai pentru orașele în care FAN Courier Express SRL oferă aceste servicii. Produsul pe care doriți să-l returnați va fi evaluat de responsabilii competenţi şi veţi fi anuntaţi atunci când operaţiunea de returnare este îndeplinită.

Care sunt condițiile de returnare?

      În termen de 15 zile de la data livrării puteți returna produsul.

       Produsul pe care doriți să-l returnați trebuie să fie predat în cutia originală / ambalaj şi nu trebuie să îşi piardă calitatea de revânzare.

        Cererea de rambursare se efectuează prin completarea facturii originale și a părtii inferioare a formularului solicitantului, indicând în scris şi integral  formularul "Solicitarea de  Returnare", la adresa  strada liviu rebreanu nr 4 parter spatiu g024 sector 3 bucuresti

         Cu expediere strada liviu rebreanu nr 4 parter spatiu g024 sector 3 bucuresti

         La Greyder.ro sunt acceptate doar produsele care nu și-au pierdut caracteristica de revânzare.

         In cazul în care în formular indicați motivul rambursării sau solicitați o modificare, returnarea valorii produsului vi se va returna.

          Atunci când produsul returnat prin curier ajunge la noi, acesta va fi verificat de departamentul nostru de returnare. Dacă sunt intrunite toate condiţiile mai sus menţionate, în termen de șapte zile lucrătoare, valoarea comenzilor anulate vor fi transferate pe cardul dumneavoastră de credit.

       

  În funcție de bancă reflexia intrinsecă a intenției se poate  modifica.

         Adresa de returnare a produsului:strada liviu rebreanu nr 4 parter spatiu g024 sector 3 bucuresti

 

 

 

Procedura de returnare

Pasul 1: Completați Formularul de Returnare

        Completati partea de jos a facturii “Formularul de Returnare”. In formular menţionaţi în mod expres valoarea solicitată pentru returnare.

         Dacă produsul facturat este pentru o companie, operaţiunea de returnare se va  efectua în baza unei facturi de returnare, fără  includerea cotei curierului , completată sub forma "Preț unitar produs + TVA" . Ordinele de remitere emise în numele instituțiilor nu pot fi efectuate dacă factura de returnare nu este completată.

Doar cumpărătorului i se accepta returnarea produsului.

Pasul 2: İntroduceţi produsul în cutia original:

İntroduceţi produsul pe care doriți să îl returnați în cutia sau pachetul original al încălţămintei.  Pentru acceptarea returnării produsului și cutiei produsului acestea trebuiesc să fie intacte,fără  deformări şi să deţină  caracteristicile de revânzare.

Pasul 3:  Când produsul returnat ajunge la Greyder.ro:

Greyder.ro; După ce primeşte pachetul de returnare, produsele sunt verificate după care vi se returnează valoarea pe cardul de credit cu care s-a plătit. Pentru acest proces din nou nu veţi plăti nimic.

       Inştiinţare legata de produsul returnat

Pentru cazurile apărute după utilizare, procesul se realizează pe baza procesului propriu de verificare. Verificarea produsului solicitat se realizează de Departamentul de Verificare a Produselor. Perioada de verificare este cuprinsă între 15 până la 30 de zile lucrătoare. Ca urmare a verificării; starea verificării  vi se va comunica prin raportul de verificare.

Returnările și schimburile pentru achizițiile efectuate prin www.greyder.ro se realizează doar prin www.greyder.ro. Magazinele noastre nu furnizează returnări și schimburi.

In câte zile poate fi schimbat produsul?

In termen de 30 de zile de la primirea produsului cu returnare.

  

In câte zile poate fi returnat produsul?

Conform textului articolului Contractului de Vânzare la Distanță,în termen de 14 (paisprezece) zile de la data livrării la adresa menţionată de client sau persoana în cauză / organizaţie  , Clientul îşi poate exercita dreptul de retragere fără nici o justificare și fără penalități.