0

produs(e) -

Noutăţi Noutăţi Hot

Despre noi

Despre noi

Cu o experienţă de 60 de ani, Greyder prin propriul traseu a reușit să fie apreciat  în lumea modei ca fiind cel mai preferat brand în încălţăminte , reuşind astfel să îndeplinească visul încălţămintei preferate. 

Greyder, atât în Turcia cât şi în lume ,prin conceptul său inovator este considerat de către pasionaţii de încălţăminte ca fiind unul dintre brand-urile de prestigiu  pentru  produsele complementare ,elegante şi modelele  marcante cu design atrăgător create prin stil propriu pentru orice sezon. 

 

Zona centrală a forței, calităţii, ambiţiei și dinamismului: Greyder prin cele 380 centre de desfacere, prin soluţii inovatoare oferă eleganţă şi calitate tuturor solicitanţilor săi.

Timp de 60 de ani, pentru prima oară prin conceptul de perfecţiune în producţie, Greyder a reuşit să ofere   Consumatorului şi concepţia “Casual Fashion”.

Astăzi, pentru Greyder “Casual Fashion”reprezintă  fluxul indispensabil al transformării.

Greyder, prin cele cele mai raţionale idei a dovedit că prin împreunarea tehnologiei încalţămintei cu diferenţe de diverse modele de încălţăminte de vară reuşeşte să asigure flexibilitate şi aerisire : iar în zilele  friguroase de iarnă asigură  impermeabilitatea încălţămintei.

Grayder continuă să înainteze cu paşi siguri spre drumul brand-ului internaţional prin capacitatea mare de producţie combinând calitatea producţiei şi îmbinând funcţionalitatea produselor de 100% piele.Competenţe    Greyder.ro

       Greyder.ro în orice moment poate să suspende, să sisteze temporar sau să sisteze complet sistemul.

           Kavsan Retail Ro´ faţă de membrii Greyder.ro şi terţe persoane nu îşi asumă nici un fel de responsabilităţi legate de sistările temporare sau totale.

              Greyder.ro poate împiedica intrarea în sistem sau primirea unei noi parole chiar dacă numele de utilizator și parola sunt introduse corect, fără nici un fel de menţiuni. Informațiile, documentele, software-ul, designul, grafica etc. pe care Greyder.ro le-a produs și / sau cumpărat din exterior îi aparţin, toate drepturile intelectuale și industriale ale operelor aparțin în exclusivitate lui Greyder.ro. Stocurile de produse Greyder.ro sunt cu limită. Greyder.ro pentru produsele nestocate nu poate efectua livrări, poate anula comenzile și poate returna valoarea comenzii în contul clientului.  

          Afișarea produselor în magazinul virtual nu înseamnă neapărat că produsele în cauză se afla şi în stocul magazinelor Greyder.ro sau Greyder.

           Documentele, software-ul, designul, grafica etc., produsele fabricate şi publicate de membrii pe contul propriu, nu pot fi utilizate fără permisiunea acestora. 

         Greyder.ro deţine dreptul exclusiv de a modifica prețul și specificațiile produsului pentru produsele oferite spre vânzare la Greyder.ro. Dacă se constată o greșeală în preț și în specificațiile produsului, Greyder.ro poate corecta eroarea livrând produsul sau poate anula comanda cu returnarea valorii comenzii în contul clientului.

      Greyder.ro poate asigura membrilor săi accesul şi la alte site-uri web. În acest caz, Greyder.ro nu îşi asuma nici un fel de responsabilităţi pentru conținutul site-urilor comutate de membru.

             Prin prezentul Contract, Kavsan Retail Ro poate modifica aplicarea contractului, modifica articolele existente sau le poate completa cu noi articole.  Greyder.ro în timp, poate solicita calitatea de membru pentru serviciile considerate inutile, poate deschide servicii suplimentare, unele servicii le poate modifica parțial sau complet sau le poate converti în servicii cu plată.

            Kavsan Retail Ro, poate expedia e-Buletine și SMS –uri către clienții săi care au aderat la Greyder.ro. Membrii se pot debloca de la e-Buletine și SMS-urile ori de câte ori doresc. Pentru aceasta, se solicită transmiterea cererilor către Kavsan Retail Ro. şi organelor competente. În caz contrar, acestea sunt considerate ca Aprobare de Trimitere.